Sökområde Torsby Värmland Sverige

Permanent Makeup Torsby

Permanent Makeup Torsby - Iris-Makeup. Vi erbjuder Permanent Makeup, microneedling, Brow Henna och gellack på egna naglar. Välkomna!

Permanent Makeup Torsby | Iris-Makeup

Iris-Makeup i Torsby


Vi erbjuder
Permanent Makeup, microneedling, Brow Henna samt gellack på egna naglar

Vad är permanent makeup?

Permanent makeup är kosmetisk tatuering. Där ingår även 3d ögonbryn, eyeliner och läpptatuering. Pigment införs i huden med hjälp av tunna fina nålar. En viss del av pigmentet kommer att försvinna under läkning, det pigment som ligger djupare stannar kvar och bildar tatueringen. Det behövs nästan alltid återbesök, som tidigast 4 veckor efter besöket för att få önskat resultat.

Permanent makeup är inte permanent tatuering, den varar i 1-3 år, ibland upp till 4 år. Det är beroende av din hudtyp (fet eller torr), ålder (snabbare eller långsammare cellförnyelse), eftervård mm.

VI jobbar endast med pigment som är godkända av läkemedelsverket. Och följer givetvis alla hygienkrav. Välkommen till Iris-Makeup för permanent makeup i Torsby!

Naglar:

Gellack

Gellack är en permanent lackning för naturliga naglar (Ej förlängning). Naglarna blir starkare och lacket sitter kvar utan att flagna i 2-5 veckor. Du lämnar salongen med lacket helt torrt eftersom gellack ”torkas” i UV lampa.

Microneedling

Vad är Microneedling?

Microneedling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Behandlingsmetoden är också djupare än microdermabrasion eller kemisk peeling.

Vad är Brow Henna?

Brow Henna färgar dina ögonbryn mer bestående än vanlig brynfärg, dessutom på 100% naturlig väg. Det snarare vårdar dina strån och med regelbundna behandlingar kan det väcka vilande hårsäckar till liv och återuppbygga växten på tomma fläckar. Brow henna ger ett mycket fylligare utseende än traditionell färgning.

Välkomna
Tingshusgatan 5
685 30 Torsby
Tel: 0703-195927

www.iris-makeup.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information